De makkelijkste montage in de branche

  • Geplaatst op
  • Door Maurice
De makkelijkste montage in de branche

Het monteren van de I-Wood® wand- en plafondbekleding is eenvoudig in vergelijking met andere vergelijkbare producten op de markt. Onze producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te bewerken en te monteren zijn.

Het voordeel is dat al onze I-Wood® panelen uit hele MDF-platen worden gemaakt waarin de stroken aan de voorzijde van de plaat worden uitgefreesd. Onze panelen zijn gemakkelijk in de lengte en breedte aan te passen met bijvoorbeeld een decoupeerzaag of een afkortzaag. Ook het vilt wordt van te voren al vastgezet in de ruimtes tussen de stroken.

Doordat de “plaat” erachter zit, is het mogelijk om zonder extra werk, uitsparingen te boren voor bijvoorbeeld stopcontacten en spotjes. Dit kan zowel voor als na het monteren van de panelen. 

De I-Wood® panelen op de wand zijn erg gemakkelijk aan te brengen met alleen een montagekit. Voor het monteren van de panelen aan het plafond zijn zowel schroeven als montagekit nodig. 

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
← Let op!     Let op! week 32 en 33 (van 5 tm 16 augustus) zijn wij gesloten. Bestellingen worden verwerkt na week 33. Verbergen