Betaalmethoden

Veilig betalen op verschillende manieren

Bestellen bij Wood-Lines.nl betekent snel, simpel en vooral veilig betalen. Wood-Lines.nl biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Bij het afrekenen in de kassa kun je zien welke mogelijkheden je hebt. Wat je ook kiest, je ontvangt altijd bij jouw zending een factuur. Op de factuur staat welke betaalmethode je gekozen hebt. Je kunt betalen door middel van:

iDEAL

Als je bankiert via Internet bij ABN Amro, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen.

Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van jouw bestelling, kies je voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde direct verwerkt.

Vooruitbetaling

Je kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetaling) Wij zullen kouw bestelling versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt, voordat wij de betaling ontvangen hebben.

In sommige gevallen vragen wij om een vooruitbetaling. In dat geval, informeren wij jou hierover wanneer je gaat afrekenen. Of wij om een vooruitbetaling vragen, hangt af van de grootte uw bestelling.

Terugstorting bij retournering of annulering

Wanneer je jouw bestelling annuleert of terugstuurt, ontvang je uiteraard uw geld terug. Heb je de bestelling vooraf betaald, dan kun je het betaalde bedrag in de meeste gevallen binnen twee weken (uiterlijk binnen 30 dagen) na verwerkingsdatum van je retour of annulering op jouw rekening verwachten. Als je hebt gekozen voor achteraf betalen (factuur) en je hebt nog niet betaald, dan komt je betalingsverplichting te vervallen, zodra de retourzending of annulering is verwerkt.

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...