I-Lock® Click System

Als enige ter wereld biedt I-Wood Denmark® nu het I-Lock® Click System aan in onze Pro+ plafondpanelen. Deze oplossing is ontwikkeld op basis van de wereldwijd erkende 5G-sluittechnologie van Välinge Innovation, die veel mensen al kennen van een lange reeks van producenten van klikvloeren en meubels.

Met vingerlassen behoren de Pro+ plafondpanelen van I-Wood Denmark® reeds tot de snelst te monteren panelen op de markt. Met het I-Lock® Click System kunt u nog eenvoudiger en nog sneller een perfecte afwerking creëren – telkens weer!

Bij I-Wood Denmark® zijn we voortdurend bezig om de normen van de branche uit te dagen om nog effectievere en intelligentere oplossingen te creëren. Kunnen we een goed product nog beter maken? Het antwoord is ja en daarom zijn de vingerlassen nu doorontwikkeld met het I-Lock® Click System.

Snelle en intelligente montage met I-Lock®

De akoestische panelen van I-Wood Denmark® garanderen u de eenvoudigste montage in de branche. Gezamenlijk zorgen vingerlassen en het I-Lock® Click System voor nauwkeurige verbindingen en voor een perfecte afwerking.

Wanneer de vingerlassen aan elkaar worden geschoven, klikken er kunststof clips op hun plaats en de verbinding wordt zowel verticaal als horizontaal vergrendeld. U hoeft er slechts op te letten dat u de karakteristieke KLIK hoort. Snel, gemakkelijk en sterk!

Met de intelligente en gepatenteerde 5G-sluittechnologie van Välinge Innovation blijven de vingerlassen constant en gedurende lange tijd vergrendeld. Deze oplossing garandeert daarom niet alleen nauwkeurige verbindingen, maar ook een duurzaam en sterk resultaat.

Wij van I-Wood Denmark® hebben ons deel van het werk al gedaan bij de productie, zodat deskundige installateurs hun klanten een snelle en duurzame montage met een perfecte afwerking kunnen garanderen.

 

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...