Duurzaamheid

Milieu en kwaliteit spelen bij ons een grote rol. Het is daarom niet meer dan normaal om ervoor te zorgen dat alle essentiële certificeringen en goedkeuringen aanwezig zijn.

Het vilt in alle producten is gemaakt van gerecycled plastic dat onder andere wordt verzameld uit de wereldzeeën. De vilten platen zijn niet alleen duurzaam, maar ook brandvertragend, hypoallergeen en hebben een fantastisch effectieve geluidsabsorberende werking (EN ISO 354).

Wood-Lines - Amersfoort

Het hout in de producten van I-Wood® wordt alleen ingekocht bij FSC-gecertificeerde dealers. Op deze manier wordt er gezorgd voor duurzame bosbouw, met focus op reproductie van het plantenleven, goede arbeidsomstandigheden en betere fauna. Zaagsel en afval van de productie worden gerecycled om de fabriek en showroom in Denemarken te verwarmen.

Duurzame en recycleerbare productie begint bij ons. Zo koopt de producent I-Wood® Denemarken alleen elektriciteit in die geproduceerd is met duurzame energie.

Kwaliteit


Kwaliteit is een van de sleutelwoorden voor onze I-Wood® producten. Via geplande kwaliteitscontroles en zorgvuldige selectie van onze onderaannemers zorgen we voor een optimale kwaliteit van zowel de grondstoffen, de productie als het eindproduct.

Wood-Lines - Wikselaar    Wood-Lines - Showroom

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
← Let op!     Let op! 2e pinksterdag 21 mei zijn wij gesloten. Verbergen