Unieke I-Wood panelen

Unieke I-Wood® akoestische wand- en plafondpanelen


Wat maakt onze I-Wood® panelen uniek en beter dan andere houten panelen? Onze panelen zijn volledig van hout. Andere panelen bestaan uit vilt waar latten op geniet zijn. Onze panelen zijn gefreesd uit één plaat MDF. Dit maakt onze panelen massief en van hoge kwaliteit.

Onze akoestisch wandpanelen behoren tot de meest geluidsabsorberende!


I-Wood® combineert design, akoestiek en duurzaamheid in een en hetzelfde product, dat ook nog eens snel, eenvoudig en strak te installeren is.

In onze fabriek in Denemarken maken wij onze panelen uit 1 stuk MDF met eikenfineer/walnutfineer aan voor- en achterkant, dus geen latjes op vilt, maar een harde plaat. De panelen zijn daardoor gemakkelijk te bewerken en te monteren.

Hieronder een korte uitleg waar je de panelen kan toepassen en voordelen:

I-Wood® Basic paneel

Wordt vaak gebruikt als decoratie en akoestische bekleding op bijvoorbeeld muren, balies, open haarden, kasten of als hoofdeinde.

I-Wood® Mixed paneel

Een variatie van drie verschillende breedtes van latten. Het Mixed paneel is beschikbaar in zowel Basic en Medio+ dient als decoratie en akoestische verbetering.

I-Wood® Pro+ paneel

Met onze gepatenteerde I-Lock Click Systeem met 5G-technologie is plaatsen slechts één ”klik” verwijderd (maken ze tot de snelste op de markt als het gaat om installatie). Wordt vaak gebruikt als plafondbekleding of op hoge muren, waar zowel decoratie als akoestische verbetering gewenst is. Het paneel heeft gefreesde akoestische velden aan de achterkant, zodat het geluid door het vilt geabsorbeerd kan worden. Combineer met isolatie zoals glaswol voor de meest optimale akoestiek.

I-Wood® Medio+ paneel

Vaak gebruikt als plafond- of wandbekleding en dient zowel als decoratie als akoestische verbetering. Het paneel heeft gefreesde akoestische velden aan de achterkant, zodat het geluid door het vilt geabsorbeerd kan worden. Combineer Medio+ met isolatie zoals glaswol voor de meest optimale akoestiek.

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...