I-Wood® akoestische houten panelen behoren tot de meest geluidsabsorberende!

  • Geplaatst op
  • Door Maurice
I-Wood® akoestische houten panelen behoren tot de meest geluidsabsorberende!

Met onze akoestische houten I-Wood® panelen combineren we design, akoestiek en duurzaamheid in één en hetzelfde product, dat ook nog eens snel en eenvoudig te installeren is.

Het minimaliseren van geluid in zowel woningen als op de werkvloer is van groot belang voor ons binnenklimaat. Als de ruimte-akoestiek niet optimaal is, wordt de spraakverstaanbaarheid belemmerd, wordt muziek als onduidelijk ervaren en wordt een groot deel van de geluiden in de ruimte als ruis ervaren. Dit heeft uiteraard gevolgen voor uw comfort en uw welzijn. Daarom is het belangrijk om te letten op een goede ruimte-akoestiek.

De minimalistische stijl van vandaag met grote, open ruimtes, hoge plafonds en harde oppervlakken speelt een belangrijke rol in het decor. Voor velen betekent dit een ervaring van slechtere akoestiek en galm, waarbij de geluidsgolven heen en weer kaatsen.

Geluidsdemping van een ruimte vindt plaats via materiaalkeuze en interieurinrichting, waaronder: meubels, gordijnen en dergelijke. Desondanks ondervinden velen nog steeds grote geluidsoverlast in moderne ruimtes. Een vuistregel is dat het geluidsabsorberende materiaal in een ruimte moet overeenkomen met 25-35% van het vloeroppervlak van de ruimte.

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
← Let op!     Let op! week 32 en 33 (van 5 tm 16 augustus) zijn wij gesloten. Bestellingen worden verwerkt na week 33. Verbergen