Afwerking

Met een I-Wood® afwerklat krijgt u de perfecte afwerking van wandpanelen, hoofdborden en andere projecten. De afwerklat kan ook worden gebruikt om een buitenhoek te maken.

De mooiste afwerklatten van Nederland

De panelen van I-Wood® zijn de eyecatcher van uw woonkamer, keuken of hal. Kies de kleur die past in uw interieur. De houten panelen van Wood-Lines helpen enorm bij de akoestiek van uw ruimte. Galmt uw hal en kunt u er nauwelijks een normaal gesprek voeren? Dan is Wood-Lines dé oplossing. Zorg voor de puntjes op de i met onze afwerklatten. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling en hiermee voorkomt u dat de houten wandpanelen beschadigen. 

 

Wanneer heb ik een afwerklat nodig?

U heeft een wandpaneel nodig als minimaal één van de zijkanten van een paneel zichtbaar is. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer een wandpaneel niet tussen twee muren is bevestigd. Door de zijkant af te werken met een lat zorgt u voor een extra luxe uitstraling. Een afwerklat bestaat uit een lat met vilt, zo kijkt u tegen een eiken zijkant aan en niet tegen het MDF. De eindlat is geolied en gefineerd op 3 zijden. Het is dus ook mogelijk om met de eindlat een buitenhoek te maken. Wood-Lines heeft afwerklatten in verschillende maten en kleuren. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste afwerking.

 

Hoe bevestig ik een afwerklat?

Een afwerklat is eenvoudig te bevestigen. Hiervoor kunt u onze high tack montagekit gebruiken. Een professionele en elastische montagelijm met een hoge aanvangskleefkracht. De eindlat is te monteren op het houten einde van het wandpaneel. Wanneer dit niet het geval is en het paneel eindigt met een viltstrook, kunt u de viltstrook van de afwerklat verwijderen. Het ‘mes’ blijft dan over, dit is gemakkelijk onder de viltstrook van het paneel te schuiven.

 

Afwerklatten bestellen bij Wood-Lines

Bent u geïnteresseerd in de afwerklatten van Wood-Lines? Plaats dan uw bestelling op onze website. Door onze grote voorraad zorgen wij ervoor dat de panelen binnen 3 dagen bij u thuis zijn bezorgd. Bovendien profiteert u van onze scherpe prijzen. Wilt u eerst nog eens kijken hoe een paneel er in het écht uitziet? Kom dan eens langs in onze showroom. Onze adviseurs staan voor u klaar. 

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...