I-Wood® Akoestische houten wandpanelen

Een goede akoestiek kan zeker samengaan met een mooi design. Wood-Lines biedt een unieke installatieoplossing die met vingerlasverbindingen en oog voor detail telkens weer voor een perfect resultaat zorgt.

Beste akoestiek met akoestische houten wandpanelen

Wilt u een goede akoestiek creëren in uw woning of kantoor? Met I-Wood® akoestische panelen verbetert u de akoestiek en geeft u een unieke twist aan de ruimte. Er ontstaat een natuurlijke sfeer, waardoor de ruimte een frisse uitstraling krijgt. Onze akoestische panelen van hout zijn daarnaast ook duurzaam en eenvoudig te monteren. 

Wat zijn akoestische houten wandpanelen?

I-Wood® Akoestische houten panelen zijn een moderne decoratie voor aan de wand. Deze panelen bestaan uit natuurlijke materialen, waaronder voornamelijk hout. Dankzij dit hout zijn de akoestische panelen erg rustgevend. De natuurlijke materialen zorgen daarnaast ook voor optimale geluidsisolatie. Pas de panelen toe op bijvoorbeeld balies, wanden, schouwen of kastmodules en profiteer van optimale verbetering van de akoestiek. De akoestische panelen bevestigt u met gemak in de gewenste ruimte. 

Waarom kiezen voor akoestische wandpanelen van Wood-Lines?

Veel moderne woningen en kantoorruimtes hebben er last van: de ruimte is groot, waardoor het er erg veel galmt. Met onze geluiddempende panelen lost u dit eenvoudig en stijlvol op. 

Aangename akoestiek

Wilt u de akoestiek verbeteren in uw woning of op kantoor? Onze geluiddempende panelen zorgen voor de ultieme geluidsdemping. Door de houten panelen wordt het geluid niet alleen anders weerkaatst, maar het geluid wordt ook opgevangen. Zo kunt u weer een goed gesprek voeren zonder dat u last heeft van een slechte akoestiek. 

Duurzaam product

Hecht u veel waarde aan duurzaamheid en het milieu? Dan passen onze panelen bij u. De panelen zijn namelijk gemaakt van gerecycled hout. Dit hout wordt alleen gekocht bij FSC-gecertificeerde dealers. De focus ligt op duurzame bosbouw, op reproductie van het plantenleven en betere fauna. Zelfs het vilt op de panelen is gemaakt van gerecycled plastic uit zee! 

Unieke uitstraling

Wanneer u voor onze unieke I-Wood® akoestische panelen kiest, kiest u voor echt Deens design. U maakt de natuur onderdeel van het decor. De minimalistische stijl zorgt voor een echte Scandinavische sfeer in de ruimte. Door het hout brengt u de natuur naar binnen, zonder dat het te veel afleidt. 

Eenvoudige montage

U kunt ervoor kiezen om de Wood-Lines panelen zelf te monteren. Deze klus is zo geklaard. Onze producten zijn namelijk zo ontworpen dat u ze gemakkelijk kunt bewerken en monteren. Laat u de montage liever door een professioneel montageteam doen? Ons enthousiaste team klaart de klus! Geef uw wensen aan in het bestelproces, waarna wij contact opnemen om de montage met u in te plannen. 

Welke soorten akoestische houten wandpanelen zijn er?

Elke ruimte is anders en daarom kunt u bij ons de geluiddempende panelen geheel personaliseren. Wilt u de panelen aan de muur bevestigen? Past een lichtere tint beter bij uw woning of juist een donkere kleur? Combineer het stijlvolle design moeiteloos met uw eigen stijl. 

Panelen aan de wand

Onze geluiddempende wandpanelen kunt u aan de wand toepassen. Met een akoestisch wandpaneel creëert u een indrukwekkende wand met veel functionele voordelen. 

Verschillende kleuren

Bij Wood-Lines zijn de panelen beschikbaar in verschillende kleuren. Bent u op zoek naar donkere houten panelen? Dan zijn onze zwarte panelen wat u zoekt. Past een warme kleur goed in de ruimte? Wat dacht u van bruin of walnoot? U kiest zelf eenvoudig de kleur die aan uw wensen voldoet. Onthoud wel dat hout een natuurproduct is, waardoor de kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto’s.

Bestel de I-Wood® wandpanelen bij Wood-Lines

Kan u niet wachten om de akoestiek in uw woning of kantoor te verbeteren? Dat snappen we goed. Daarom leveren wij onze akoestische panelen binnen drie dagen! Door onze scherpe prijzen kunt u voor een mooie prijs uw woon-of werkcomfort verbeteren. Wilt u dat wij de panelen monteren? Selecteer deze optie dan bij het bestellen. Kom gerust langs in onze showroom en bespreek uw wensen met een van onze adviseurs. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. 

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...