Over ons

''Eenvoudige installatie, ziet er geweldig uit en levert uitzonderlijke akoestiek.''

 I-Wood® panelen zijn akoestische houten panelen voor wanden en plafonds, die uw ruimtes de optimale nagalmtijd geven in combinatie met een moderne, stijlvolle en harmonieuze uitstraling. Geïnspireerd door Scandinavisch design, maken we prachtige panelen met natuurlijke materialen. Laat onze ontwerpen u helpen de natuur naar binnen te halen en een ruimte te creëren waar het hele gezin van kan genieten.

Exclusieve panelen

Wat maakt onze panelen uniek en beter dan andere houten panelen? Onze panelen zijn volledig van hout. Andere panelen bestaan uit vilt waar latten op geniet zijn. Onze panelen zijn gefreesd uit één plaat MDF. Dit maakt onze panelen massief en van hoge kwaliteit. 

Wood-Lines

Kundigheid, meedenken met onze klanten, duurzame materialen en een perfect eindresultaat, dat is waar wij voor staan bij Wood-Lines.

Ons bedrijf is ontstaan uit passie voor interieur en design. Door onze jarenlange ervaring in de houtenvloeren- en meubelbranche weten wij als geen ander wat voor u belangrijk is bij de aanschaf van onze akoestische panelen.

Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop, zodat u jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Wij hechten veel waarde aan het milieu. Ons gerecycled hout is FSC-gecertificeerd en het vilt is gerecycled plastic uit de zee.

Wij heten u dan ook van harte welkom in onze mooie showroom in Barneveld. Hier vindt u ons ruime assortiment akoestische wandpanelen en de diverse mogelijkheden om ze bij u thuis of in uw bedrijf toe te passen.

Wood-Lines - Over ons    Wood-Lines Showroom 2

Wood-Lines Showroom 3    Wood-Lines Showroom 4

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...