Montage

Laten monteren door ons ervaren montageteam:


Ons enthousiaste en professionele montageteam zorgt graag voor een perfect eindresultaat. Wanneer u de panelen door ons wilt laten monteren, kunt u dit aangeven in het bestelproces. U ziet dan gelijk de totaalprijs. Na het bestellen, nemen wij contact met u op voor het inplannen van uw project.

Montageteam      Montageteam 2     Zelf monteren

Zelf monteren:

 

Download HIER de montagehandleiding.


Het monteren van de Wood-Lines wand- en plafondbekleding is eenvoudig in vergelijking met andere vergelijkbare producten op de markt. Onze producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te bewerken en te monteren zijn. Het voordeel is dat al onze panelen uit hele MDF-platen worden gemaakt. De stroken zijn aan de voorzijde van de plaat uitgefreesd.

Het op maat maken van de panelen kan met bijvoorbeeld een decoupeerzaag of een afkortzaag. Het is mogelijk om zowel de lengte als de breedte aan te passen. Het vilt wordt vastgezet in de ruimtes tussen de stroken. 

Doordat de “plaat” erachter zit, is het mogelijk om zonder extra werk, uitsparingen te boren voor bijvoorbeeld stopcontacten en spotjes. Dit kan zowel voor als na het monteren van de panelen. De panelen worden op de wand gemonteerd met montagekit. Voor montage tegen het plafond zijn zowel schroeven als montagekit nodig.

 

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...