Montage

Laten monteren door een van onze ervaren partners:

Wilt u de panelen laten monteren? Wij hebben een aantal partners in Nederland en Belgie die dit voor u kunnen doen. Dit kan al vanaf 4 panelen. Montage is vanaf € 43,- per paneel incl. Montagekit. U kunt direct contact opnemen met een van de partners.

Nederland
Notten Walldesign
Realiseer uw droom interieur! - OER interieur

Belgie
Confistruct | Confistruct: Van casco tot afwerking

 

Montageteam      Montageteam 2     Zelf monteren

Zelf monteren:

 

Download HIER de I-Wood® montagehandleiding.


Het monteren van de I-Wood® wand- en plafondbekleding is eenvoudig in vergelijking met andere vergelijkbare producten op de markt. Onze producten zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk te bewerken en te monteren zijn. Het voordeel is dat al onze panelen uit hele MDF-platen worden gemaakt. De stroken zijn aan de voorzijde van de plaat uitgefreesd.

Het op maat maken van de panelen kan met bijvoorbeeld een decoupeerzaag of een afkortzaag. Het is mogelijk om zowel de lengte als de breedte aan te passen. Het vilt wordt vastgezet in de ruimtes tussen de stroken. 

Doordat de “plaat” erachter zit, is het mogelijk om zonder extra werk, uitsparingen te boren voor bijvoorbeeld stopcontacten en spotjes. Dit kan zowel voor als na het monteren van de panelen. De panelen worden op de wand gemonteerd met montagekit. Voor montage tegen het plafond zijn zowel schroeven als montagekit nodig.

 

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...