Brown - Zwart vilt - 30 x 240 cm - Pro+ houten paneel
Brown - Zwart vilt - 30 x 240 cm - Pro+ houten paneel
€112,95

Brown - Zwart vilt - 30 x 240 cm - Pro+ houten paneel

€112,95

De Pro+ panelen van Wood-Lines zijn de beste in de markt. Gefreesd uit een hele plaat MDF, ingelegd met vilt, afgewerkt met eiken fineer en hebben een uniek vingerlas systeem. Deense topkwaliteit voor op je muur of plafond en zeer makkelijk te verwerken.

Backorder
+/- 14 werkdagen
Aantal
- +
Laten monteren door ons ervaren montageteam

Wij regelen graag de montage van onze panelen voor je. Dit kan al vanaf 4 panelen. Montage is incl. Montagekit. In de winkelwagen kun je aangeven of je hiervan gebruik wil maken en calculeren we meteen de kosten hiervan.

Zelf monteren

Het zelf monteren van de Wood-Lines wand- en plafondbekleding is eenvoudig in vergelijking met andere vergelijkbare producten op de markt. Lees hier meer over op de montagepagina.

Gemonteerde panelen komen niet meer in aanmerking voor de omruilgarantie.

Product informatie
Artikelcode 139159411
SKU pro-2400-brown-zwart
EAN 6095417132196
Productomschrijving

Dit is het paneel voor wanden en plafonds langer dan 278 cm en heeft ultieme geluidsdemping. Panelen hebben vingerlas voor minder zichtbare naden.

De PRO+ panelen hebben uitsparingen aan de achterkant. Hierdoor wordt het geluid niet alleen anders weerkaatst maar ook opgevangen. De panelen zijn tevens op latten (4cm) te monteren, zodat er ‘isolatiewol’ achter geplaatst kan worden. Dan wordt het geluid extra geabsorbeerd.

De PRO+ panelen hebben een vingerlas systeem. Daardoor wordt het aantal zichtbare naden minimaal. Perfect voor grote oppervlaktes en hoogtes die 278 cm overschrijden.

Lengte per paneel: 240cm

Met onze unieke akoestische kleding kunt u de natuur als onderdeel van het decor opnemen. Panelen worden standaard gemaakt met een ‘overlay’ van eikenfineer, wat een esthetische en elegante uitstraling aan de ruimte geeft.

Met een focus op functionaliteit en akoestiek, lossen onze panelen de akoestische uitdagingen op waar veel moderne huizen tegenwoordig mee te maken hebben. Onze producten dragen bij aan een comfortabelere weerkaatsing.

  • Duurzaam Deens product
  • Harde kern met gecertificeerde hout
  • Vilt allergie vriendelijk en getest, duurzaam geproduceerd met plastic uit de zee
  • Brandvertragend

Hout is een natuurproduct, kleuren kunnen daarom afwijken van de getoonde foto’s.

De panelen zijn gefreesd in hele MDF-platen. Ze zijn daardoor gemakkelijk te monteren aan wand of plafond (lijmen of schroeven) en te bewerken. Panelen zijn uitgevoerd met eiken fineer boven en onder. Supervlak, perfect CNC gefreesd (nul toleranties) in hele MDF platen. Ze zijn dus volledig van hout met daartussen vilt  (geen houten latjes op vilt). Daardoor zijn ze gemakkelijk te bewerken/zagen en gaan ze lang mee.

Wat onze klanten zeggen

gemiddelde van 0 review(s)

Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...