I-Wood® Clear - Zwart vilt - 30 x 240 cm - Pro+ houten paneel
I-Wood® Clear - Zwart vilt - 30 x 240 cm - Pro+ houten paneel
€112,95
Claire Cornelisse
09-03-2023

Goede service, 2 dagen na de bestelling meteen gebeld voor een montage afspraak een week later. Resultaat is prachtig!

Doret Bakens
01-03-2023

Fijn dat monteur zelf de panelen meebracht en gelijk monteerde. Zodat ze niet enkele dagen in de weg staan.

I-Wood® Clear - Zwart vilt - 30 x 240 cm - Pro+ houten paneel

€112,95

De I-Wood® Pro+ panelen van Wood-Lines zijn de beste in de markt. Gefreesd uit een hele plaat MDF, ingelegd met vilt, afgewerkt met eiken fineer en hebben een uniek vingerlas systeem. Deense topkwaliteit voor op je muur of plafond en zeer makkelijk te ver

Backorder
+/- 14 werkdagen
Aantal
- +
Laten monteren door een van onze partners

Wilt u de panelen laten monteren? Wij hebben een aantal partners in Nederland en Belgie die dit voor u kunnen doen. Dit kan al vanaf 4 panelen. Montage is vanaf € 43,- per paneel incl. Montagekit. U kunt direct contact opnemen met een van de partners.

Zelf monteren

Het zelf monteren van de Wood-Lines wand- en plafondbekleding is eenvoudig in vergelijking met andere vergelijkbare producten op de markt. Lees hier meer over op de montagepagina.

Gemonteerde panelen komen niet meer in aanmerking voor de omruilgarantie.

Product informatie
Artikelcode 139159338
SKU pro-2400-clear-zwart
EAN 6095428226204
Productomschrijving

Dit is het paneel voor wanden en plafonds langer dan 278 cm en heeft ultieme geluidsdemping. Panelen hebben vingerlas voor minder zichtbare naden.

De I-Wood® PRO+ panelen hebben uitsparingen aan de achterkant. Hierdoor wordt het geluid niet alleen anders weerkaatst maar ook opgevangen. De panelen zijn tevens op latten (4cm) te monteren, zodat er ‘isolatiewol’ achter geplaatst kan worden. Dan wordt het geluid extra geabsorbeerd.

De I-Wood® PRO+ panelen hebben een vingerlas systeem. Daardoor wordt het aantal zichtbare naden minimaal. Perfect voor grote oppervlaktes en hoogtes die 278 cm overschrijden.

Lengte per paneel: 240cm

Met onze unieke akoestische kleding kunt u de natuur als onderdeel van het decor opnemen. Panelen worden standaard gemaakt met een ‘overlay’ van eikenfineer, wat een esthetische en elegante uitstraling aan de ruimte geeft.

Met een focus op functionaliteit en akoestiek, lossen onze panelen de akoestische uitdagingen op waar veel moderne huizen tegenwoordig mee te maken hebben. Onze producten dragen bij aan een comfortabelere weerkaatsing.

  • Duurzaam Deens product
  • Harde kern met gecertificeerde hout
  • Vilt allergie vriendelijk en getest, duurzaam geproduceerd met plastic uit de zee
  • Brandvertragend

Hout is een natuurproduct, kleuren kunnen daarom afwijken van de getoonde foto’s.

De panelen zijn gefreesd in hele MDF-platen. Ze zijn daardoor gemakkelijk te monteren aan wand of plafond (lijmen of schroeven) en te bewerken. Panelen zijn uitgevoerd met eiken fineer boven en onder. Supervlak, perfect CNC gefreesd (nul toleranties) in hele MDF platen. Ze zijn dus volledig van hout met daartussen vilt  (geen houten latjes op vilt). Daardoor zijn ze gemakkelijk te bewerken/zagen en gaan ze lang mee.

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
← Let op!     Let op! week 32 en 33 (van 5 tm 16 augustus) zijn wij gesloten. Bestellingen worden verwerkt na week 33. Verbergen