Claire Cornelisse
09-03-2023

Goede service, 2 dagen na de bestelling meteen gebeld voor een montage afspraak een week later. Resultaat is prachtig!

Doret Bakens
01-03-2023

Fijn dat monteur zelf de panelen meebracht en gelijk monteerde. Zodat ze niet enkele dagen in de weg staan.

Systeemplafondplaat brown

€46,95
Backorder
+/- 14 werkdagen
Aantal
- +
Laten monteren door een van onze partners

Wilt u de panelen laten monteren? Wij hebben een aantal partners in Nederland en Belgie die dit voor u kunnen doen. Dit kan al vanaf 4 panelen. Montage is vanaf € 43,- per paneel incl. Montagekit. U kunt direct contact opnemen met een van de partners.

Zelf monteren

Het zelf monteren van de Wood-Lines wand- en plafondbekleding is eenvoudig in vergelijking met andere vergelijkbare producten op de markt. Lees hier meer over op de montagepagina.

Gemonteerde panelen komen niet meer in aanmerking voor de omruilgarantie.

Productomschrijving

De I•WOOD akoestische brown systeemplafondplaten kunnen worden toegepast in zowel bestaande als nieuwe plafondsystemen in kantoren, kantine, winkels en andere ruimtes waar zowel decoratieve als akoestische verbetering gewenst is. Het paneel heeft niet alleen een diffuus effect, maar heeft ook een aanzienlijk absorptievermogen. De ingefreesde akoestische openingen aan de achterzijde zorgen ervoor dat geluid door het vilt wordt geabsorbeerd. De uit een geheel bestaande MDF panelen zijn gefreesd, afgewerkt met A-kwaliteit eikenfineer en ingelegd met zwart vilt.

Het plafondpaneel is getest conform EN 13501-1 en voldoet aan classificatie B-s1,d0. Ook voor projecten met verhoogde eisen inzake brandclassificatie is er een passende oplossing. Er zijn diverse opties op aanvraag mogelijk.

De panelen zijn standaard geschikt voor kantoren, winkels, kantine, scholen en sportcentra, maar ook leverbaar in een vochtwerende uitvoering voor gebruik in vochtige ruimtes.

Duurzaam en recyclebaar geproduceerd met uitsluitend elektriciteit uit duurzame bronnen.Het vilt is gemaakt van 100% recyclebaar plastic, waarvan een groot deel uit de oceanen is gehaald. Daarnaast is al ons hout CE-gekeurd en ingekocht bij FSC-gecertificeerde leveranciers. Zo dragen we bij aan duurzame bosbouw.

iDEAL Klarna Pay Later Bank transfer
Mijn account
You are not logged in. Log in to make use of all the benefits. Or create an account now.
Menu
Zoeken
Search suggestions
Geen producten gevonden...
← Let op!     Let op! week 32 en 33 (van 5 tm 16 augustus) zijn wij gesloten. Bestellingen worden verwerkt na week 33. Verbergen